Продукти:
2 кг шаран
1 гл лук
3 филийки хляб
2 яйца
Галета за паниране
Сол
Черен пипер
Магданоз
Начин на приготвяне:
Нарежете на ситно лука, накиснете хляба във вода и го изцедете.Сварете рибата и добре обезкостете, намачкайте като кайма. Смесете продуктите от рецептата по-горе и омесете добре.
Оваляйте вече оформените кюфтенца в галета и ги подредете върху хартия за печене. Сложете ги да се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса. Пече се 10-12 мин.
Галерия
Подобни статии
Сьомга в мед
Продукти: филета сьомга
6 с.л соев сос
6 с.л ракия
2 с.л оцет
1с.л мед
Начин на приготвяне :
Смесете соевия сос,...
- 21 май 2019
Студен сос „От морето„
Един от най-вкусните, а може би най-подходящ студен сос за морски дарове.
Класиката е добавянето му към салата от сварени, изст...
- 21 май 2019