Необходими продукти :

1.Норвежки омар

2. Сол

3. Зехтин

Плочата се загрява добре. Поставят се омарите на плочата , легнали с коремчетата нагоре

Поръсват се коремчетата със сол и зехтин , всеки един омар.

Пече се по 2-3 минути на страна.

Тези морски дарове нямат нужда от дълга термична обработка, защото биха изгубили крехкостта и вкусовете си качества.

Консумирайте задължително топли!!!

Добър апетит !!!

Подобни статии

Складово- производствена база

Складово- производствена база

Фирма ЕГЕО ООД предлага богато разнообразие от прясна и замразена риба и морски дарове. ...
Фейсбук страница

Фейсбук страница

ЕГЕО ООД има активна страница във Фейсбук, може да я посетите на https://www.facebook.com/seafoodburgas ...
Богат Черноморски улов

Богат Черноморски улов

Богат улов от нашите риболовни кораби