Необходими продукти :
1.Норвежки омар
2. Сол
3. Зехтин
Плочата се загрява добре. Поставят се омарите на плочата , легнали с коремчетата нагоре
Поръсват се коремчетата със сол и зехтин , всеки един омар.
Пече се по 2-3 минути на страна.
Тези морски дарове нямат нужда от дълга термична обработка, защото биха изгубили крехкостта и вкусовете си качества.
Консумирайте задължително топли!!!
Добър апетит !!!
Галерия
Подобни статии

Студен сос „От морето„
Един от най-вкусните, а може би най-подходящ студен сос за морски дарове.
Класиката е добавянето му към салата от сварени, изст...
- 21 май 2019

Черно море - кратка история
Черно море – кратка история
Площта на Черно море е 4 200 000 кв.км., максималната му дълбочина – 2112 м, а средната 1253 м.Соле...
- 23 май 2019

Складово- производствена база
Фирма ЕГЕО ООД предлага богато разнообразие от прясна и замразена риба и морски дарове.
...
- 20 апр 2022