Необходими продукти :
1.Норвежки омар
2. Сол
3. Зехтин
Плочата се загрява добре. Поставят се омарите на плочата , легнали с коремчетата нагоре
Поръсват се коремчетата със сол и зехтин , всеки един омар.
Пече се по 2-3 минути на страна.
Тези морски дарове нямат нужда от дълга термична обработка, защото биха изгубили крехкостта и вкусовете си качества.
Консумирайте задължително топли!!!
Добър апетит !!!
Галерия
Подобни статии
Складово- производствена база
Фирма ЕГЕО ООД предлага богато разнообразие от прясна и замразена риба и морски дарове.
...
- 20 апр 2022
Фейсбук страница
ЕГЕО ООД има активна страница във Фейсбук, може да я посетите на https://www.facebook.com/seafoodburgas
...
- 21 апр 2022